Sådan giver trx dig en mere effektiv træning

Ønsker du en mere effektiv træning? Måske du er på udkig efter noget nyt træningsudstyr? Flere oplever at køre træt i sit træningsprogram, eller at man ikke opnår nye resultater med sin krop. Der findes meget forskelligt træningsudstyr, og det kan være svært at navigere i, hvad du skal vælge. Et populært træningsudstyr er trx, da det kan give dig en mere effektiv træning. Ved brug af en trx, der er en forkortelse af total body resistance exercise, anvender du din egen kropsvægt under træningen. Dermed kan du træne alle dine muskelgrupper med en trx og opnå en mere effektiv træning.

Hvilken trx skal du vælge?

Træningsudstyr kan koste mange penge. En trx er ofte en billigere løsning frem for meget andet træningsudstyr, da du som nævnt kan træne alle muskelgrupper. Det er derfor ikke nødvendigt med andet træningsudstyr til træningen. Trx kan både anvendes i fitness, når du træner hjemme eller udendørs. Det er derfor et smart træningsudstyr til dig, som ikke altid har tid eller har et fitnessabonnement. De fås i pakkerløsninger så afhængigt af dit behov, kan du vælge en pakke, der passer til dig. De fås både som sæt til dig, der er pro inden for trx og til dig, som ønsker et sæt primært til hjemmet.

Derfor bør du træne med en trx

  • Du kan træne overalt med en trx, hvilket gør det nemmere for dig at træne. Du kan træne, uanset hvor du er og på hvilket som helst tidspunkt.

  • Den fremmer din styrke, balancegang, smidighed og øger din stabilitet.

  • Der findes et utal af øvelser, så du slipper for at køre træt i din træning. Der findes mange videoer og guides online til trx-øvelser.

  • Med en trx kan du træne alle muskelgrupperne og kan derfor nøjes med en trx uden at benytte træningsmaskiner eller andet udstyr.