Fordele ved at bruge et løbeur

Har du overvejet at købe et løbeur fra Garmin, men ved du ikke helt, om det er noget for dig? Et løbeur tilbyder flere nyttige fordele for både nye og erfarne løbere. Det er nemlig en pålidelig træningspartner, der kan hjælpe dig med at kickstarte en mere aktiv livsstil, tage dit løb til det næste niveau samt spore dine fremskridt mod dine mål.

Du behøver ikke længere at medbringe din telefon til musik

Hvis du er træt af at tage din telefon med på dine løbeture, så du kan lytte til musik, er det værd at overveje at købe et løbeur. At bære rundt på en stor telefon er ikke kun irriterende, det kan også være distraherende. En fordel ved løbeure er, at nogle ure giver dig mulighed for at downloade og lytte til musik eller podcasts.

Et løbeur registrer masser af nyttige data

Løbeure er praktiske, da de registrerer masser af data på dine løbeture. De fleste løbeure kan registrere din puls, hastighed, placering, hvor langt du har løbet og så videre. Dette er et plus, da du herved nemt kan holde øje med, om du opnår dine mål, eller om du har opnået en ny personlig rekord for en bestemt distance eller lignende.

Du kan spore din daglige aktivitet

Dit løbeur kan bruges til andet end blot løb. Du kan have uret på under dine normale daglige aktiviteter for at registrere, hvor fysisk aktiv du er i løbet af en dag. Hvis du begynder at registrere dette, vil du blive mere opmærksom på, hvor meget du bevæger dig. Det kan være et plus i forhold til, at du vil blive motiveret til at være mere aktiv.