Start dine morgener med den perfekte kop kaffe

Er det et ritual for dig – ligesom så mange andre – at du skal have kaffen om morgenen, inden du er klar til at starte dagen? Det er vi helt sikkert mange, der kan nikke genkendende til. Men hvordan skal den brygges, og hvad giver den bedste kop kaffe, der for alvor gør morgenens ritual bedre, og som du hver aften kan se frem til, når dagen starter på ny? Få svar på alt dette netop her.

Vælg en kaffemaskine med kværn

Det kan være en kæmpe fordel at vælge en kaffemaskine med kværn. De helt nye og moderne på markedet er super hurtige og effektive til at kværne bønnerne og brygge din morgenkaffe. På denne måde kommer du ikke til at bruge unødvendig lang tid på det om morgenen, og din kaffe står klar stort set med det samme. Når bønnerne kværnes med det samme, vil dette også være med til at give din kaffe en endnu bedre smag og aroma, end hvis du bruger formalet kaffe til brygningen.

En kaffemaskine der er udstyret med en kværn er den smarte Siemens espressomaskine. Faktisk er alle Siemens espressomaskiner udstyret med en kaffekværn. Når du vælger din Siemens espressomaskine, kan det være en fordel at kigge på, hvilken størrelse den skal have, og om den eksempelvis skal kunne brygge én eller to kopper på samme tid.

Find de perfekte bønner til morgenkaffen

Vælger du en kaffemaskine med kværn, skal du selvfølgelig også sørge for at finde de helt rette bønner til din smag. Hele kaffebønner har en stor fordel, og anvender du eksempelvis lavazza kaffebønner, er du sikret at få mest muligt ud af smagen fra bønnerne. Når først bønnerne males, vil de miste en masse smag og aroma, og derfor bør du som regel altid bruge hele kaffebønner, som du dermed maler lige inden, du skal brygge din kaffe.