Kom på gourmetophold i Jylland

Få kvalitetstid med din partner på et gourmetophold i Jylland

De fleste af os har en rigtig travl hverdag, som ofte går med arbejde, rengøring, madlavning og andre praktiske gøremål. Har I børn sammen, bliver hverdagen om noget endnu mere hektisk. Alt dette resulterer i, at der ikke er specielt meget tid til at fordybe sig i hinanden, hvilket på sigt kan skabe nogle udfordringer i parforholdet.

Af den grund er det en god idé at afsætte tid til sin partner. Måske elsker I at gå lange ture i naturen? Eller måske slapper i rigtig af, når I sidder og nyder et dejligt glas vin og spiser et lækkert måltid? Hvis begge dele er tilfældet, bør I helt klar overveje, om et gourmetophold med vinmenu i Jylland ikke skal på listen over jeres næste udflugtsmål.

Gourmetophold i Jylland – det bedste af begge verdener

Der er bare noget helt særligt over at slippe hverdagens forpligtelse og lade sig forkæle af nogen, der virkelig har forstand på at gøre det. På et gourmetophold slipper du og din partner for at være ansvarlig for madlavning, oprydning og andre former for dagligdagsopgaver.

Når du står op, kan du gå ned til en lækker morgenmad, til frokosten skal du ikke røre en finger, aftensmaden kan du roligt glæde dig til og mellem alle måltiderne bliver du tilbudt en masse små lækkerier til at stille den lille sult. Som akkompagnement til aftensmåltidet har du også mulighed for at få en lækker vinmenu serveret.

Når du tager på gourmetophold, er det som oftest på en kro, da opholdet er med én eller flere overnatninger. Mange kroer ligger i smukke og naturskønneomgivelser, hvilket giver jer mulighed for at gå lange og hyggelige ture i løbet af jeres ophold

Tag på gourmetophold med vinmenu på Norsminde Kro

Norsminde Kro tilbyder flere forskellige gourmetophold. Kroen ligger ned til Norsminde havn i Østjylland, små 20 km syd for Aarhus. Her kan du rigtig nyde god mad, lækre vine og den smukkeste udsigt til vandet, imens du tilbringer noget kvalitetstid sammen med din partner.