Turen går til Holstebro

Skal du på weekendtur til Holstebro? Enten med familien eller med nogle gode venner? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her giver vi dig nemlig en lille guide til, hvad du kan opleve som turist i Holstebro. Og det er desuden væsentligt at nævne, at det er en by, der henvender sig bredt, hvorfor du kan tage dertil uanset, hvilken alder du har. Men læs blot med her og bliv meget klogere på byen, Holstebro.

Slå dig løs på dansegulvet

Skal du have kridtet dine dansesko og skråle med på de nyeste af de nyeste hits? Så kan du med fordel besøge Diskotek East End i Holstebro, der har åbent hver torsdag, fredag og lørdag. Du kan få en vild aften, der byder på fest, farver og ultrasvedige dansetrin. Og det er alle typer af festaber, der bliver budt velkommen i klubben. Der er altid fuld smæk på dansegulvet, og du kan selvfølgelig købe nogle lækre drinks til ganen.

Nyd en stille stund med en kop kaffe i hånden

En mere stille og rolig aktivitet er at drikke kaffe sammen med én, du holder af. Og det kan du, hvis du kører blot 20 minutter sydvest for Holstebro til den lille by, Ulfborg Kirkeby. Her finder du nemlig Kafferisteriet Hedekaffe, der rister kaffe i stor stil. Spis jer mætte i nogle af deres fantastiske og lækre frokostretter, eller køb blot en kop friskristet kaffe. I kan få lov til at opleve hele risteriprocessen med jeres egne øjne, og det er altså derfor også en utroligt autentisk oplevelse. Deres stjerneskud er nok deres allermest populære ret. I den får du pandestegte rødspætter fra Thorsminde og andre lækre og helt friske råvarer fra hele lokalområdet.