Hav den helt rigtige grill med på campingferien

Når du er på campingtur eller campingferie, er det alfa og omega, at du har mulighed for at lave din egen mad. Faktisk er dette en del af at have en vellykket campingferie. Du kan lave din egen mad på flere måder, men den mest benyttede er dog med hjælp fra en grill. Men hvordan vælger du den helt rigtige grill, når du skal på camping?

Hvad er dit budget?

En grill kommer i mange forskellige prisklasser. Du bør derfor finde ud af, hvad dit budget er, inden du starter med at kigge efter en grill til campingferien.

Køb den rette størrelse

For at finde en grill med den rette størrelse skal du have in mente, hvor mange personer grillen skal kunne lave mad til. Der er nemlig stor forskel i forhold til valg af størrelsen, om der skal laves mad til to personer eller fem personer. Husk at selvom I er to, der tager af sted, kan det være, at I får gæster undervejs, der også gerne vil have lidt grillmad.

Overvej typen af grill

Der er typisk to muligheder, når det handler om grilltypen. Du kan vælge en gasgrill eller en kulgrill. Så hvilken type grill skal du have med på camping Midtjylland? Det kommer an på, hvilken form for grill du bedst kan lide at have.

Der er fordele og ulemper ved dem begge. En kulgrill er for det meste billigere end en gasgrill, og med en kulgrill slipper du også for at skulle have en gasflaske med. En gasgrill er til gengæld meget nemmere at starte op.