Den perfekte rejsesøgemaskine

Hvordan finder du fly til dine destinationer? Nogle gange kan det være møg besværligt at finde den rigtige hjemmeside til at bestille dit fly på. Du vil gerne rejse, men du vil jo også gerne rejse billigt. Hvorfor bruge en masse penge, hvis du kan nøjes med at bruge det halve. Sparer du penge på flyet, kan du bruge flere penge på turen. Lad os derfor kigge på nogle hjemmesider, som kan hjælpe dig med at sammenligne priser.

Travelmarket

Travelmarket er en hjemmeside, der kan hjælpe dig med at finde de bedste priser på fly. Skriv hvor du rejser fra og hvor du vil rejse til. Angiv afrejse dato og beslut om du også skal have en retur dato. Du søger måske fly mallorca, og så vil et stort utal, for den angivet dato, af flymuligheder komme frem. Du vil derfor blive introduceret for en masse forskellige flyselskaber, og derfor få muligheden for at sammenligne priserne alt efter, hvilket selskab du flyver med. Hver dog opmærksom på tiderne. Nogle gange kan de billige rejser være meget tidligt om morgen eller natten, og sørg også for at holde øje med mellemlandinger. Nogle destinationer kan du flyve direkte til, mens du for andre skal mellemlande.

Travellink minder meget om Travelmarket, men her har du muligheden for at planlægge hele din ferie på én gang. Du kan både bestille hoteller og lejebiler på hjemmesiden samtidigt med, at du bestiller dit fly, og det er meget smart, for så er du sikker på, at det hele passer sammen. Der er ikke noget være end at ankomme til et land tidligt om morgen og så kun have mulighed for at tjekke ind på hotellet om aftenen.

Momondo

Momondo er også en god rejsesøgemaskine, som kan hjælpe dig med at bestille fly, hotel og lejebil. Derudover giver momondo dig også mulighed for at finde pakkerejser, altså en kombination af fly og hoteller til særpriser, da de har rabat løsninger og specielle tilbud.