Skal du på sommerferie? Det bør du pakke i kufferten

Har du booket sommerferien, og skal du snart afsted? Så skal du i gang med at pakke kufferten, så den er klar til den længe ventede ferie. Men hvad skal du egentligt pakke i din kuffert? Der er flere ting, som du i hvert fald har brug for, når du skal på en solrig ferie. 

Det skal du pakke i din kuffert

  • Badetøj – Badetøj er et must, når du skal på sommerferie. Du skal højst sandsynligt svømme i havet eller i poolen på hotellet, og så er det nødvendigt med badetøj.
  • Andet tøj – Udover badetøj skal du have andet sommertøj med. Det kan være alt lige fra shorts til toppe, t-shirt, tynde skjorter, nederdele, stropkjoler og meget mere. Det kan være en fordel at tænke over forskellige outfits, når du pakker kufferten. På den måde kommer du hverken til at pakke for lidt eller for meget.
  • Sko – Sko er naturligvis også en nødvendighed. Det kan være en fordel både at tage sneakers og sandaler med på rejsen. Hvis du skal på ture, hvor du skal gå meget, kan det sommetider være mere rart at have sneakers på.
  • Toiletsager – Toilettasken skal ydermere pakkes ned i kufferten. I din toilettaske skal du have både tandbørste og tandpasta, cremer (husk solcreme), hårprodukter, makeup og så videre.
  • Underholdning – På en sommerferie er det rart med noget underholdning. Derfor bør du pakke et spil kort, en bog, magasiner eller lignende med i kufferten alt efter, hvad du godt kan lide at lave.