Tag på tur til Bønnerup Strand

Bo på en af Danmarks hyggeligste campingpladser – Bønnerup Strand Camping. Bønnerup Strand Camping ligger i smukke omgivelser ved Bønnerup Strand på Djursland. Vi har en dejlig strand, som ligger kun få hundrede meter fra campingpladsen. Campingpladsen ligger i et roligt område, og vi har gode faciliteter, som gør det til en hyggelig oplevelse at bo her. Du kan læse mere om Bønnerup Strand Camping på denne side.

Hvor ligger Bønnerup Strand og hvad er byens historie?

Bønnerup Strand ligger på Djursland. Bønnerup ligger helt nede i bunden af Kattegats nordlige del og ved foden af Selskind dæmningen. Området er rigt på stenalderfund. Der er en af Danmarks ældste kirker, Bønnerup kirke, som ligger her. Den er fra år 1200. Bønnerup anses for at være en af de smukkeste byer i Danmark. Derudover er byen også kendt som værende et godt feriested i Danmark. Byen har en dejlig strand og en livlig havn. Vil man for eksempel gerne tage en tur til Bønnerup Strand og overnatte, så er der altså mange gode muligheder. Hvis du er interesseret i at læse mere om byen og dens mange muligheder, så kan du med fordel gå ind på denne side, og finde meget mere information om Bønnerup Strand og faktisk hele Norddjurs, som jo er kommunen byen ligger i.

Hvad kan man opleve i Bønnerup Strand?

Bønnerup Strand har mange seværdigheder. Der er både et vikingeskibsmuseum, en ålegård, en fiskerihavn, en sejlskole og meget mere. Det er en by, der er rig på historie. Der er mange gamle huse i byen, der er dejlige at kigge på. Derudover er der også et skønt naturområde omkring Bønnerup Strand. Her er der søer, klitter og meget mere. Skal du på ferie i Bønnerup Strand, så er det altså med at få set og oplevet så meget som muligt. Der er mange spændende ting at se og opleve.