Stor fødselsdagsfest er lig med stort fødselsdagspynt

Når man har fødselsdag og vil fejre det med en stor fest, så skal der selvfølgelig også en masse pynt til. Er det en kæmpe fest, fordi man bliver rund eller fordi man bare har lyst til det, så skal man da også have pynt der fylder noget. Det ser nemlig meget kedeligt ud, hvis der kun er et par balloner hist og her, når man holder fødselsdagsfesten i et stort lokale. Derfor kommer denne artikel med nogle ideer til, hvordan du kan få pynt, der både er festligt og også kommer til at fylde noget i lokalet.

Balloner
Der er ikke noget pynt, der passer så godt til en fødselsdagsfest som balloner gør. Der er flere måder, hvorpå man kan få balloner til at fylde mere uden, at det ligner et rod.

Ballonbuketter er en rigtig flot måde at placere balloner uden at det er svært at lave eller tager ret lang tid. Saml en 5, 6, 7 balloner – hvor mange du vil have i buketten – pust dem op med helium og sæt snor i dem. Du bestemmer selv hvilken farve ballonerne skal have; du kan med fordel bruge balloner i flere forskellige farver for at gøre det endnu mere festligt.

Ballonbue eller ballonport er også gode måder at få balloner til at fylde i lokalet. Det kan for eksempel være en ballonport rund om døren, hvor gæsterne kommer ind. Det kan også være en ballonbue op ad en væg, der ser kedelig ud. Igen kan du blande balloner i alle de farver du har lyst til. En ballonbue eller ballonport er lidt mere besværlig at lave og tager længere tid, men det er virkelig også tiden værd.

Vægge
Det lyder nok som en underlig ting at bruge som pynt. Men der findes virkelig mange forskellige former for vægge, som virkelig kan give noget flot pynt til et lokale.

Pyntevægge findes i mange forskellige former. Det kan være glimmervægge, hvor der hænger glimmersnore ned af væggen. Det kan også være en kunstig græsvæg, hvor du kan sætte falske blomster i, hvis du vil gøre det endnu pænere.

Mad- eller drikkevægge er også en virkelig god måde at pynte op på. Det kan for eksempel være en donutvæg, hvor du hænger forskellige donuts op, som gæsterne kan spise i løbet af aftenen. Det kan også være en champagnevæg, hvor du kan sætte champagneglas på og hælde diverse drinks i.