Gaveidéer til den miljøbevidste familie

Det er i de seneste år blevet mere og mere populært at gå op i miljøet, ved at man foretager sig nogle ændringer i livsstilen, der tager højde for påvirkning af miljøet. Flere og flere familier laver små ændringer i tilværelsen, og det har selvfølgelig også indflydelse på de gaver, man kan give dem. Det er dog ikke altid lige nemt at finde på, hvilken gave de så skal have. Så hvis du føler dig lidt uinspireret på gavefronten, så læs med herunder, hvor vi har samlet et par tanker om netop det emne.

Undlad at bruge gavepapir

Det første er slet ikke et gaveforslag, men derimod en ide, der går lidt imod de danske traditioner i forhold til gaver. Du kan nemlig vælge at droppe gavepapiret, og i stedet give den frelste familie gaven i hånden. Gavepapir er ofte produceret af en plastik og papiblanding, der ikke tjener andet formål end at skabe få sekunders spænding for derefter at blive smidt direkte i skraldespanden. Du kan derfor vælge at spare gavepapiret væk, og stå ved den gave du giver uden at skabe en lille teaterscene, hvor alle parter lader som om de ikke ved, hvad gaven er.

Giv noget til personlig pleje

Når du så har opgivet gavepapiret, skal gaven selvfølgelig også have et vist niveau. Der har vi heldigvis den perfekte ide. Du kan nemlig vælge at give dem en Safety razor, der kan bruges af både mænd og kvinder. Fordelen ved den er, at den er bygget af nogle ordentlige materialer, så den er meget miljøvenligt produceret. Derudover er den af så høj kvalitet, at den nemt holder i mange år, og derfor går der mange år, før de skal bruge en ny. Det er en rigtig god gaveidé, som du med fordel kan bruge, og dermed gøre din del af klimakampen.