Glæd en voksen med en julekalender

Bare fordi man ikke længere er et barn, kan man godt stadig have glæde af en julekalender. Kender du en, som du vil glæde med en lille gave hver dag? Vil du sprede juleglæde hos din partner, dine forældre, dine bedsteforældre, en kær ven eller andre? Så er det bare med at finde den rette julekalender til personen.

Overrask en person med en portvinsjulekalender

Kender du en person, der elsker portvin, som du ønsker at forkæle hver dag i december måned? Så kan du meget passende købe en portvinsjulekalender til vedkommende. Derved kan personen se frem til at smage 24 forskellige portvine. Det bliver helt sikkert dagens bedste øjeblik.

Chokoladejulekalender til slikmunden

Der findes naturligvis også julekalendere til voksne, der elsker at spise chokolade. Du kan nemlig købe mange forskellige lækre chokoladejulekalendere, hvor den glade modtager kan nyde et stykke chokolade 24 dage i december. Så er der virkelig noget at komme hjem til efter arbejde.

Julekalender med øl til ølentusiasten

Når det kommer til køb af en julekalender med øl, findes de i flere former. Du kan vælge at købe en færdig øljulekalender, hvor der allerede er 24 specialøl i. Men du kan også købe en julekalender, hvor du selv kan placere 24 øl i. Det kan være den ultimative løsning, hvis du ved, at personen sværger til øl fra specifikke bryghuse.

Forkæl dig selv med en julekalender

Du kan ydermere vælge at forkæle dig selv med en julekalender, så du har noget at glæde dig til hver dag op til jul.