Forbered din babys ankomst til verden

Er du i lykkelige omstændigheder? Så er du med garanti både glad, spændt og en smule nervøs. Det er helt normalt specielt, hvis det er dit første barn. Der er meget at tænke på i forbindelse med at få sit første barn. 

Alt er uvant, og der er meget, du skal vænne dig til. For at gøre overgangen fra ikke at være forælder til at være forælder så god som mulig bør du forberede din babys ankomst til verden. 

Babyudstyret skal være på plads

Det er en god idé, at du prøver at finde ud af, hvilket babyudstyr der er brug for, når der kommer en lille ny i familien. Start gerne i god tid således, at du ikke kommer til at stå som højgravid og stresse over alt det, som du skal have på plads, inden fødslen går i gang. 

Lav en liste med ting, der skal anskaffes. Sæt gerne tid på, hvornår de enkelte ting skal være købt. Du bør købe alt lige fra en barnevogn til en puslepude, babytøj til nyfødte, en blespand, bleer og meget andet. 

Alt det andet praktiske

Det er ligeledes en fordel, hvis du sætter dig ind i, hvornår dit barn skal være navngivet eller døbt, inden du står med vidunderet i armene. Skriv ind i kalenderen, hvornår du skal have sørget for dette, så du ikke glemmer det. 

Har du også styr på, hvornår du skal skrive dit barn op til en vuggestue- eller dagplejeplads? Det er ydermere en god idé, at du får sat dig ind i dette, før guldklumpen er flyttet ind.