Lad dit barn dyrke motion på legepladsen om vinteren

Børn lader ikke deres aktive lyster bremse af koldt og regnfuldt vejr. Det er enhver forælders ansvar at sørge for, at deres barn har overtøj, der kan beskytte dem i vejret, så de ikke forhindres i aktiv leg. Derudover skal der også være plads og tid til legen, hvilket det indimellem kan være svært at finde.

Termotøj til efterår og vinter

Allervigtigst er overtøjet, for er dit barn det foruden, kan de hurtigt blive syge og dermed slet ikke have muligheden for at bevæge sig udenfor. Det vil være et praktisk initiativ at købe wheat termotøj. I efterårsvejret vil dette nemlig egne sig til både at hjælpe børn med at holde varmen og at holde sig tørre inde under overtøjet. Hvis du synes, det virker som et spild at købe termotøj nu, hvor vinteren trods alt snart har indhentet os, kan det være, at følgende vil ændre på denne tanke: Termotøj kan også være en hjælp om vinteren, for tager man det på som et underlag og vinterovertøj udenover, vil dit barn hverken fryse eller blive vådt.

Tid til legeudflugter

Der er ikke altid let at finde tiden i en travl hverdag til at tage med sit barn på legepladsen. Hvis du ville ønske, at dit barn fik mere tid til sjov på legepladsen i fritiden, kan et forslag være at lave en aftale med et par andre forældre til nogle af dit barns legekammerater fra børnehaven eller skolen. Så vil I kunne skiftes til at tage med dem på udflugt. Indimellem vil I desuden kunne følges alle sammen, hvilket kan gøre det hyggeligere for jer som voksne at være med. Det er jo ikke ligefrem sikkert, at man som ene voksen føler sig specielt underholdt på en bænk, mens man har et eller flere børn optaget af leg.