Hold den fedeste fødselsdagsfest

Har du snart fødselsdag og vil gerne holde en fed fest i denne anledning? Så får du her en lille guide til, hvad du skal have styr på for, at din fest bliver god.

Maden:

Alt efter hvornår på dagen, du skal holde din fødselsdag, kan det være en god ide at servere noget mad. Det behøver ikke være det helt store, hvis det er om aftenen eller om eftermiddagen, men derfor kan det være en god ide at servere nogle snacks. Mange laver kage, nu det er fødselsdagsfest, så måske skal du overveje at bage en kage – eller købe en, hvis du ikke er den store bager. Hvis du vil være lidt ekstra, kan du sætte lys i kagen, som du skal puste ud.

Pynten:

En fødselsdagsfest er og bliver altså noget federe, hvis man har pyntet op til festen. Overvej at købe heliumballoner, du kan lave ballonbuketter af – dette giver en rigtig god og festlig stemning. Ballonerne kan være i de farver, du ønsker, og de kan sagtens være i forskellige former – du kan endda købe bogstavballoner, så du kan stave dit navn eller ”fest”, eller hvad du har lyst til. Du kan også købe bannere og hænge op på væggene eller over bordet. Det handler bare om at lave en festlig stemning. Så er der bordpynt – pynt gerne bordet med servietter, glimmer, serpentiner, lys eller lignende. Hvis størstedelen af festen foregår omkring et bord, er det vigtigt, at dette også er med til at give en hyggelig og festlig stemning.

Aktiviteter:

Hvad skal der ske til festen? Skal det bare være helt stille og roligt, så behøver du nok ikke planlægge de helt store aktiviteter, men kan du og dine gæster godt lide at lave noget, så vil det gøre det nemmere for dig at have planlagt aktiviteter på forhånd. Du kunne for eksempel planlægge en form for o-løb eller skattejagt, hvor dine gæster til rundt til forskellige poster og lave et eller andet. Det kan være de skal svare på spørgsmål om dig, eller tegne det bedste portræt af dig, eller noget lignende. Er I mere til nogle stille og rolige aktiviteter, kan du finde nogle brætspil frem eller lave en quiz.

Vi håber, dette hjælper dig til at holde den fedeste fødselsdagsfest!