Det perfekte børneværelse

Hvordan kan du gøre børneværelset endnu federe? Et værelse skal jo ikke bare været et rum, men det skal være et sted med sjæl, og især børneværelset kan man pynte en hel del, uden at det går hen og bliver for meget. I Børneværelset kan man lege og være kreativ. Så lad os kigge på nogle trends og finde ud af hvilke temaer, der kunne være gode.

Hundrede meter skoven

Vi har nok alle sammen hørt om Peter Plys. Den lille gule bamse, der elsker honning og sine venner. Peter Plys er et oplagt tema for et børneværelse, da det er kønsneutralt, og da det er et helt univers i sig selv. Du har samtlige figurer at arbejde med – Grisling, Ninka Ninus, Tigerdyr og mange flere, og derudover kan du arbejde med et naturpræget tema, hvor du kan indkludere træelementer og varme farver. Peter Plys er et meget populært tema, hvilket også gør det nemt at finde møbler, plakater, bamser og et utal af andre ting, som passer til temaet.

Havet

Et andet sjovt tema på børneværelset kunne være havet. Her kan man være rigtig opfindsom og sammen med sit barn finde på en masse sjove og kreative idéer og udførelser. Man kan male væggene i blå nuancer, måske male fisk på eller finde plakater med havmotiver. Hvilke fisk synes dit barn er flottest? Snak sammen om det! Man kan gå på stranden og samle muslingeskaller og finde på mange kreative løsninger med dem! Man kan også indkludere havfruer eller Posiedon i temaet.

Disney

Der findes så mange skønne disneyfigurer og de vil passe perfekt til et børneværelse! Når vi tænker på Disney, så tænker vi på positivitet og glæde. Disney er en glædesspreder, og det er jo det, som man skal være i børneværelset, glad! Tænk Mickey Mouse og Mini Mouse. Anders And og alle nevøerne. Disney gør dig glad i knolden og giver dig altid et godt grin. Put alt det gode ting ind til et rum og få det bedste børneværelse.