Bideringe til baby

Når en lille ny kommer til verden skal de lære alting for første gang. De kommer ud med nogle intuitive instinkter, men alle evner skal tillæres stille og roligt i løbet af de første måneder og år.

Én måde for babyen at tilegne sig ny viden, er ved at putte ting i munden, hvor der føles og sanses. Det er dog ikke kun for at udforske verden, at baby smager på tingene, men også når der er tænder på vej, vil der ryge flere ting i munden.

Når der kommer tænder vil gummerne klø naturligt, og derfor vil det lindre den kløende fornemmelse, når man har noget at gumle på. Her er ikke alting lige optimalt, og mor og far kan med fordel erhverve sig en bidering.

Bideringe er lavet særligt til at egne sig til babys mund, og de er i en størrelse, som baby selv kan administrere. Samtidig er de ofte fine i farverne, så baby også får stimuleret den del, når den leger med sin bidering.

Køb en af de mange bideringe fra Mammashop her, og din baby vil takke dig i form af lidt ro og magelighed.

Et kæmpe udvalg af bideringe

Hos Mammashop er der et kæmpe udvalg af bideringe. Der er forskellige mærker, størrelser, former, farver og andre funktioner.

Alle er godkendt efter høje krav, således man trygt kan lade baby udforske bideringen med munden. Ligeledes er alle bideringe egnet til at lindre de smerter og den kløe, som baby vil opleve i forbindelse med tandfrembrud.

Derfor er der også råderum for forældrene til at vælge en bidering, som de synes er pæn. Der er nogle i både mange kontrastfarver, men også en del i de mere moderne beige nuancer. Her kan man frit vælge, så man som forældre også synes bideringen er pæn.

Nogle bideringe kommer med andre funktioner også, hvor der er perler, som kan dreje rundt, knitrende stof eller en hel sutteklud sat fast på bideringen. Så kan en simpel bidering hurtig blive til lidt tids underholdning for den lille urolige størrelse, som er ved at få tænder.