Babyshower med det helt rigtige tilbehør

Babyshower er en hyggelig tradition, vi i Danmark er begyndt at tage til os. Det handler om at skabe en hyggelig dag for den kommende mor, hvor I fejrer, at der snart kommer en fin, lille baby.

Det er bestemt ikke svært at finde det helt rigtige tilbehør til et babyshower, hvis man leder de rigtige steder. Traditionelt fås der meget forskelligt pynt til babyshowers i blå eller lyserød – alt efter om babyen er en dreng eller pige.

Hvis babyen er en dreng, har man traditionelt valgt, at farven blå skal være gennemgående i pynten til babyshoweret. Der bliver derfor tit købt guirlander, balloner og andet pynt i blå farver. Man kunne også vælge at købe ballonbogstaver i blå eller sølv, hvor man kan stave til lige, hvad man har lyst til, for eksempel ”Babyshower” – eller måske babys navn, hvis man kender det. Derudover kan man dekorere diverse kager og muffins med lyseblå glasur og lyseblåt krymmel. Man kan også pynte resten af maden med små fine, lyseblå flag – kun fantasien sætter grænser.

Hvis babyen er en pige, vælger man traditionelt, at lyserød skal gå igen i både pynt og kager. Lyserøde guirlander, balloner og andet er derfor brugt til at pynte op til festen. Igen vælger mange at bruge lyserød glasur eller lyserød frugtfarve i kager eller muffins med lyserødt krymmel. Den lyserøde farve bliver derfor det gennemgående tema til festen.

Måske vælger I at holde et lidt mere utraditionelt tema til det kommende babyshower og vil derfor ikke have blå eller lyserød – det kan man sagtens. Balloner findes i alverdens farver, så I kan sagens lave ballonbuketter i en anden farve, hvis I har lyst til det. I kan også vælge et tema, som ikke bare er et farvetema. Det kunne for eksempel være dinosaur-tema, prinsesse-tema eller måske regnbuetema – kun fantasien sætter grænser for, hvilket tema I kan lave til babyshoweret.

Pynt og tilbehør lægger op til en hyggelig dag, hvor den kommende mor er i fokus sammen med hendes kommende baby. Det er også blevet meget populært at købe forskellige selfie-artikler, som I kan holde oppe på alle de billeder der bliver taget i løbet af dagen. Det er altid en rigtig god ide at tage en masse billeder af hele festen, så den kommende mor har disse til at mindes en rigtig hyggelig dag, inden baby kom til verden.