Afhold en blå smølfefest for dit barn

Hvordan holder du dit barns drømmefødselsdagsfest? Det er ikke svært at imponere børn, men det er heller ikke altid svært at skuffe dem. Her kan du få en guide til at afholde den mest underholdende smølfefødselsdagsfest for dit barn nogensinde.

Træk i smølfetøjet

For det første er kostumerne vigtige, når det kommer til en tematiseret fest. Man bliver jo nødt til at være en del af universet, så klæd dig ud som en af de mange smølfefigurer. Det samt meget andet kostumerelateret kan du finde yderligere inspiration til på https://kostumeguiden.dk/. Du kan som forælder være Gammelsmølf og lade din datter indtage rollen som Smølfine. Er det en søn, du har, kan han klæde sig ud som en af de utallige drengesmølfer fra programmet.

Kombiner farver og figurer

Et andet tip til at afholde et brag af en smølfefest er at pynte op, så hjemmet minder om smølfernes univers. Der kan eksempelvis pyntes op med små svampehuse og en masse træer, ligesom der er i den verden, de ægte smølfer lever. Derudover kan I gennemføre et blåt tema, som på ingen måde vil fratage opmærksomheden fra smølfetemaet. Da smølferne er blå, vil det derimod nærmere være et positivt supplement til det eksisterende tema.

Spis af smølfetallerkener

På nettet kan man næsten finde frem til alt. Det betyder også, at du med et par indtastninger i Googles søgefelt hurtigt vil kunne finde paptallerkener og servietter med smølfeprint. Det vil bestemt fremkalde et smil på fødselsdagsbarnets læber, hvis de også kan få lov at spise af service, der overholder temaets grænser. Ofte er tallerkener og servietter det, der sætter prikken over i’et til sådanne fester. Hvis det er helt umuligt at finde, eller hvis du mener, at I lige så godt kan bruge jeres hvide paptallerkener, er en smølfedug et andet forslag.