Tiden hvor hjemmefrisøren slog igennem

Vi er, Gud ske tak og lov, forbi en periode med større landsdækkende nedlukninger. Én af de ting, som mange virkelig fik øjnene op for under nedlukningen, var den manglende mulighed for at komme til frisør, og få trimmet de lange lokker på hovedet. Dette betød derfor, at mange måtte ty til saks og trimmer derhjemme og frisere sin bedre halvdel. Er du en af dem, som stadig skal trimme din mands hår, får du her en guide til at vælge den perfekte trimmer, for at lette dit arbejde, samt sørge for at din mands frisure kommer til at stå knivskarpt.

Hav styr på komfort og praktik

Når du vælger en trimmer, er der mange ting at have i baghovedet, da der findes en skov af disse på markedet. Er den kun til hjemmebrug, er der ingen grund til at gå ud og spendere en formue på disse. Køb hårtrimmere her, hvor du finder et bredt udvalg af forskellige designs tilpasset forskellige præferencer. Skal trimmeren bruges ofte og i længere perioder ad gangen, kan det være en god idé at prioritere en lang batterilevetid, så den altid er klar til brug. Her er det måske også rart at have en trimmer der ikke er for tung, så den er let at håndtere.

Længdeindstillinger og kvalitet af bladet

Forskellige frisurer kræver forskellige blade. Trimmeres længdeindstillinger svinger meget fra apparat til apparat. Vælg derfor gerne en trimmer med flere forskellige længdeindstillinger, så du altid kan få den ønskede længde af hårene. Her er det også godt at kigge på, hvor tæt apparatet kan trimme men også typen af bladet som den har. Du ønsker ikke et sløvt blad, men derimod et blad, som giver en let og glidende bevægelse, og derved sikrer en god oplevelse for både dig som hjemmefrisør og din mand, som trygt overlader sin frisures skæbne i dine hænder.