5 ting du kan gøre for at få et flot skæg

Hvordan får man et skæg, der ser godt ud? Svaret er ikke så nemt, som det måske ser ud. Der er mange faktorer at tage hensyn til, når du skal dyrke dit ansigtshår, og denne artikel vil give dig alle de oplysninger, du har brug for, for at få et sundt skæg. I dette blogindlæg vil vi dække 5 ting, der vil hjælpe dig med at få det perfekte stykke mandepels!

#1 – Brug skægshampoo.

Det kan virke som en selvfølge, men du bruger sikkert ikke noget til at rense dit skæg! Der findes mange forskellige produkter på markedet til at hjælpe med dette problem; nogle af disse omfatter skægvask, skægshampoo og balsam. Ved at bruge et eller alle tre vil du sikre, at der er færre bakterier i dit skæg, der kan forårsage udbrud eller hudirritationer.

Beard wash er en sæbe, der er designet til at rense dit skæg uden at udtørre det, og den efterlader ikke rester, som nogle af de andre produkter kan gøre. Skægshampoo vil slippe af med overskydende olier i hårsækkene, som kan føre til akne, så det er noget du bør overveje, hvis du har et problem med udbrud.

livsstilsmagasinet skønhedsguiden.dk kan du finde anmeldelser på andre lækre skægprodukter og trimmere.

#2 – Trim dit skæg.

At trimme dit ansigtshår er et vigtigt skridt for at maksimere dit skægs sundhed og få det til at se godt ud. Det vil hjælpe dig med at undgå pletter eller ujævne længder, der kan få en mands ansigt til at virke større, end det faktisk er, hvilket nogle mænd måske ikke ønsker.

Der er mange forskellige skægtrimmere på markedet at vælge imellem, men det er vigtigt, at du finder en der passer til dig og dine behov. Nogle trimmere er lavet til langt skæg, hvor andre er lavet til at trimme helt ned.

#3 – Få noget skægbalsam.

Skæghår kan blive sammenfiltret, tørt og ru uden nogen form for beskyttelse! Hvis du bruger en fugtgivende balsam eller en dybdekonditionerende maske, vil dit ansigtshår se godt ud, uanset hvor langt det er.

#4 – Brug en skægbørste.

Dit skæg er måske langt, men det betyder ikke, at det er rent. Det bliver meget nemmere beskidt og mat end hår på dit hoved. Sørg for at børste hårene igennem med en børste af vildsvinehår eller hestehår, inden du går videre med din dag!

#5 – Pas på din hud under skægget

Til sidst skal du huske, at du skal holde huden under dit ansigtshår fugtet. Hvis din hud er tør, kan det føre til skægskæl eller acne udbrud. Begge dele er ikke behagelige, så plej din hud ved at bruge en fugtighedscreme eller skægolie for at holde den fugtet.