Sådan skal dit hår se ud i 2021

Vi er efterhånden halvvejs i 2021, men hårtrendsene har endnu ikke ændret sig. Hvis du derfor går og drømmer om at skifte din kedelige frisure ud med en ny, så er du landet det rette sted. Vi har her samlet nogle af de fedeste frisurer, som du ser over alt i modebilledet her i 2021, så du kan finde den fedeste frisure til lige netop dig.

Naturligt hår

Naturlighed er et gennemgående tema, både i forhold til indretning og makeup – og frisuren er ingen undtagelse. Det er nok en trend, der er hjulpet godt på vej af lockdown og mangel på adgang til frisører, men den holder stadig ved. Vi har nemlig lært at omfavne vores egne hårfarver og ikke mindst teksturer. Vi har generelt fået et fornyet fokus på naturligt hår – og det kommer udtryk i alt fra naturlige krøller til naturlige hårfarver. Den platinblonde er altså skiftet ud med varme blonde og brune hårfarver.

Tydelige rødder

Trenden med de tydelige rødder fortsætter stadig – og det er faktisk kun godt. Det gør det nemlig en del lettere at holde frisuren, da man ikke skal forbi frisøren så ofte, som frisurer med et skarpt skel mellem farvet og naturligt hår. For at frisuren holder i længst mulig tid, bør du sørge for at frisøren laver en naturlig overgang fra din egen bundfarve til den hårfarve (eller blegning), du får i dine længder.

Bølgede etager

Nogle frisurer går aldrig af mode – og bølgede etager er én af dem. Det er sammen med gardin-pandehåret en gammel kending, helt tilbage fra 1970’erne, men den er lige så relevant i dag, som det var på Brigitte Bardot i start-70’erne eller Alexa Chung i 00’erne. Gardin-pandehåret og de bølgede etager er klædeligt til både langt og skulderlangt hår.

Kort hår

Hvis du er modig, bør du kaste dig ud i det korte hår. I år er det nemlig frisurerne pixiecut og buzzcut, der stjæler showet. Hvis du går efter et buzzcut, skal dit hår kun klippes ned til kun et par millimeters længde. Det er naturligvis noget af en omvæltning, især hvis du har langt hår, men det er en cool frisure, der er nem at holde. Det kræver nemlig ikke andet end en tur med trimmeren hver anden måned.

Pandehår

Pandehår går ind og ud af mode hele tiden – men i år er det altså in. I denne sæson er det den tynde og tjavsede variant, der er på mode. Pandehåret skal gerne klippes lige over, men enderne skal altså være lette og skødesløse – og gerne se en smule hjemmeklippet ud. Det er endnu en frisure, som udspringer af isolationen i løbet af Covid-19 pandemien.

Er du klar til at få klippet eller farvet lokkerne? Tag forbi denne damefrisør i Kolding og få det helt rette look.