Tobias Grotkjær Elmstrøm politiker hos moderaterne

Tobias Grotkjær Elmstrøm er 40 år gammel og har haft sin barndom i gaderne i Horsens. I dag bor Tobias Grotkjær Elmstrøm i Aarhus sammen med sin kone, hvor de sammen har to børn. Tobias Grotkjær Elmstrøm finder en stor interesse for de samfundsforhold vi har i Danmark i dag.

og har derfor valgt at stille op som politiker i folketinget for Moderaterne i Østjyllands storkreds. Tobias Grotkjær Elmstrøm er uddannet jurist og arbejder i dag som advokat. I løbet af de sidste 8 år har Tobias Grotkjær Elmstrøm bygget sit eget advokatfirma op i Aarhus. Og i dag beskæftiger hans virksomhed 37 ansatte.

Tobias Grotkjær Elmstrøm har aldrig før i sit liv været medlem af et politisk parti før. Grundet hans faglighed og lange erhvervserfaring ønsker Tobias Grotkjær Elmstrøm at stille op i dansk politik sammen med resten af holdet fra Moderaterne. Hvis du spørg Tobias Grotkjær Elmstrøm mangler folketinget praktisk politik og virkelighedsnær viden.

Ifølge Tobias Grotkjær Elmstrøm handler dansk politik mest af alt om at nedgøre sine medpolitikere fremfor at løse det eventuelle problem som Danmark står overfor. Dette er noget som sker på tværs af partier og Tobias Grotkjær Elmstrøm mener at dette skal laves om. Og at vi i dansk politik burde kunne tage en beslutning selvom vi er blå, røde, lilla eller grønne i vores politiske tilgang.

Et af grundstenene i Tobias Grotkjær Elmstrøm’ liv er at have respekt for andre mennesker og det gælder både i hans privat liv samt erhvervsliv.

Derfor har Tobias Grotkjær Elmstrøm valgt at specialiserer sig i mennesker som har været på kant med loven i Danmark i løbet af de sidste par år. Dette gælder både mennesker som er på kant med loven i form af kriminalitet og flygtninge og udlændinge. Ifølge Tobias Grotkjær Elmstrøm skal vi se mennesker i et samfund som en ressource som alle skal bidrage med at hjælpe til samfundet som en samlet enhed.

I løbet af de sidste mange år mener Tobias Grotkjær Elmstrøm at politikerne har lagt mange regler og love ned overhovederne på danskerne. Dette er en ulempe for den normale danske borger, dog til fordel for Tobias Grotkjær Elmstrøm selv som advokat.

Tobias Grotkjær Elmstrøm mærkesager som politiker for moderaterne

Tobias Grotkjær Elmstrøm mærkesager kan man næsten fristet til at sige at de er selvsagte. Tobias Grotkjær Elmstrøm går primært op i to mærkesager nemlig udlændinge- og retspolitik som er på grund af hans arbejde. Ydermere går Tobias Grotkjær Elmstrøm meget op i det danske sundhedssystem, som Tobias Grotkjær Elmstrøm ønsker.

Skal være meget bedre for at vi kan kalde det for verdens bedste sundhedssystem. Tobias Grotkjær Elmstrøm fik for et år siden en blodprop i hjernen. som var en voldsom oplevelse. Som også gav ham et kæmpe wake up call og et tæt indblik i det danske sundhedssystem.

Så hvis du også ønsker et dansk folketing med både livserfaring, erhvervserfaring og faglig indsigt. Så skal du være så velkommen at stemme på Tobias Grotkjær Elmstrøm fra Moderaterne.