Kom i gang med Power BI

Power BI er Microsofts mest udbredte og bedst anvendte rapporterings- og analyseværktøj. Skab datavisualisering og dele dataoplysninger på tværs af en virksomhed. Med Power BI er det muligt for medarbejderne at de arbejdsopgaver og resultater, tilføje forskellige apps og integrere Power BI på forskellige hjemmesider.

Power BI har mange forskellige systemer tilknyttet deres system, derfor er det muligt at trække data ind fra næsten alle programmer. Ydermere er det muligt at kunne automatisere opdaterede rapporter og dashboards.

Power BI behøver ikke være et svært og ustruktureret system, når du først lære at bruge det. Power BI kan godt være meget enkelt og du har mulighed for at skabe hurtig indsigt. Fra andre regneprogrammer eller databaser du er i besiddelse af. Med Power BI får du derfor et solidt tilpasningsdygtigt program. Som kan passe til alle behov og du er selv ejer for hvor avancerede dine analyser skal være for din virksomhed.

Derfor får du med Power BI dit helt eget personlige rapporterings- og analyseværktøj, som bliver din argumentation for forskellige beslutninger der skal varetages i din afdeling. Gruppearbejde eller hele virksomheden.

Hvad er Power BI

 

Ifølge it- og rådgivningsvirksomheden Gartner, er Power BI blevet kåret til det bedste og mest ledende analyse og business intelligence platform, for 12 år. I streg. Et lille tip for at opnå optimal effekt af Power BI. Er at jo hurtigere du kan få styr på dine data. Desto hurtigere kan din virksomhed bliver en datastyret forretning for dig og din virksomhed.

Med Power BI kan du hurtigt udarbejde modeller og rapporter på dit data. Hvor du herefter kan visuelt fremvise og dele din data til andre kollegaer i virksomheden. Dette er tilgængeligt for alle i virksomheden, da det er muligt at dele data på tværs af alle i virksomheden. Til dem som har fået adgang til Power BI.

Med Power BI kan du med den rette opsætning automatisk opdatere din dashboards og rapporter, så du får alt information og viden fra realtid.

Derfor får du altså mulighed for at få et overblik over din virksomheds tidligere og nuværende situation lige i momentet. På den måde kan du skabe et overblik over forskellige mønstre og forandringer i din virksomhed, grundet opsving og udsving i din data.

Med Power BI kan du skabe overblik og visualisering. Ved hjælp af historiske og nuværende data, som kan hjælpe din virksomhed med at træffe beslutninger og skabe et større overblik.

Ved brugen af Power BI kan du nemt skabe modeller og diagrammer på baggrund af den indsamlede data. Her er der tale om søjle-, pinde og pivottabeller og der findes mange flere. Med de udarbejdede diagrammer og modeller kan du nemt visualisere din data og videresende det til dine kollegaer i virksomhed. Så der bliver skabt en fællesforståelse og en fællesretning.

Når der er styr på data’en i en virksomhed, er der også større sandsynlighed for at medarbejderne slapper mere af og der skabes et stort overblik. Derfor er det vigtigt at alle medarbejderne i din virksomhed har adgang til Power BI.