FirmaFrugt – frugt til arbejdspladser landet over

Der er mange måder, du kan støtte op om dine medarbejderes arbejdsglæde på. Med FirmaFrugt kan du vælge at gøre det ved at give dine medarbejdere adgang til dejlig, frisk frugt hver eneste dag. Det er altså en simpel måde at gøre noget godt for arbejdspladsen på. Derudover er der også flere grunde til, at netop dette tilbud er værd at tage imod for en arbejdsgiver som dig.

Få frugten leveret til din virksomhed

En af de store fordele ved at lave en frugtordning med FirmaFrugt er, at de kan levere til netop din virksomhed. FirmaFrugt er frugt til virksomheder og firmaer – Din frugtmand.

De sætter en dyd i, at ordningen skal være så nem for dig som muligt. Hele ideen er nemlig at spare dig for en masse besvær, samtidig med at dine medarbejdere kan få glæde af det. Derfor leverer de også stort set over hele landet.

Der er for eksempel FirmaFrugt københavn, FirmaFrugt Odense eller jysk FirmaFrugt Aarhus – frugt til erhverv.

En lille gave i hverdagen

Selvom frugt måske ikke normalt er noget, du vil tænke på som en gave, så kan det faktisk være den perfekte lille gave til dine medarbejdere i hverdagen. Det kræver som sagt ikke meget at få stablet ordningen på benene. Til gengæld vil det kunne betyde meget for dine medarbejdere.

Med en frugtordning signalerer du til dine medarbejdere, at de betyder noget. For du investerer nemlig i deres velbefindende ved at tilbyde dem et godt mellemmåltid, lige når de har lyst.

Et indspark til medarbejdernes sundhed

Endelig har det muligvis også fordel for dig. For det kan også være med til at fremme medarbejdernes sundhed, når de står med valget mellem frugt eller et mindre sundt mellemmåltid. Det kan altså give dem mere energi at køre på, som muligvis kan øge produktionen og i hvert fald medarbejdernes arbejdsglæde.