Hvorfor bruge tid på GWO sikkerhedstræning?

Hos Global Wind Academy stræbes der efter et arbejdsskadesfrit arbejdsmiljø i vindmølleindustrien. Arbejdsskader opstår oftest under travlhed eller manglende sikkerhed på arbejdspladsen. For at gøre op med dette, kan din virksomhed med fordel investere i en GWO sikkerhedstræning hos Global Wind Academy. Kurset er valid i 24 måneder efter gennemførelsen. Med et GWO kursus er du i stand til at øge sikkerheden og minimere arbejdsskader blandt dine medarbejdere.

Fordele ved GWO sikkerhedstræning

GWO sikkerhedstræningen sikrer medarbejdere et sikkert arbejde i vindmølleindustrien. Medarbejderne får en bred viden omkring sikkerheden, når de skal arbejde i højderne. Derudover lærer de også, hvordan man skal agere i tilfælde af brand. Kurset sikrer deltagerne en forståelse for at udføre et sikkert arbejde i en industri, hvor arbejdsskader ikke er sjældent set. Med kurset får deltagerne en stor viden om sikkerheden, hvilket gør dem i stand til at undgå arbejdsskader.

Dette giver også fordele for virksomheden. Med kurset kan virksomheden minimere arbejdsskader, hvilket har en stor betydning for virksomheden. Ved at minimere arbejdsskaderne og passe på medarbejderne, er virksomheden sikret at have de samme medarbejdere ansat i mange år frem. Dette har også en stor betydning for det arbejde, som virksomheden udfører. Der er altså flere fordele ved en GWO sikkerhedstræning.

Modulerne i GWO sikkerhedstræning

Kurset indeholder op til fem moduler. De første fire moduler er nødvendige, hvis man skal arbejde on-shore og alle fem moduler er nødvendige til off-shore arbejde. Modulerne hedder Working at Heights, Manual Handling, First Aid, Fire Awareness og Sea Survival. Deltagerne lærer at arbejde sikkert i højden, samt foretager almindelige redninger i højden svarende til vindmøllemiljøet.

Deltagerne lærer også at udføre opgaverne på en sikker måde og at udføre førstehjælp på en sikker måde. Deltageren opnår basisviden og færdigheder i at forbygge at en brand opstår og træffe hensigtsmæssige beslutninger når en brand skal evalueres. Det sidste modul, som er påkrævet off-shore arbejde indebærer at give deltageren viden og færdigheder inden for off-shore miljøet, så deltageren lærer at agere i det.