Hvad er fordelen ved at bruge et ejendomsservice firma?

En af de vigtigste elementer i en boligforening er viceværten, viceværten har nemlig mange opgaver både indvendigt og udvendigt, men en vicevært har faktisk også en vigtig opgave, som tit bliver overset – nemlig kommunikationen. Hvad denne kommunikation går ud på, kan du blive meget klogere på ved at læse videre. Du kan ydermere i denne artikel kan du blive klogere på, hvad en vicevært er, hvad en viceværtsopgave går ud på, hvorfor det kan være fordel at bruge en uvildig vicevært, hvad du kan bruge en vicevært til og hvornår du kan det. Lyder dette interessant? så kan du med fordel læse videre.

Disse opgaver står en vicevært for

En vicevært er den eller de personer i afdelingen, som tager sig af indvendigt- og udvendigt vedligeholde. Der er mange opgaver, som en vicevært skal tage sig af og under disse finder du punkter, som for eksempel udskiftninger af pærer, rengøring, græsslåning, hækkeklipning og trappevask. Trappevask hos Dahl Ejendomsservice bliver udført i hele København og Storkøbenhavn. Det er et firma med mange års erfaring og kan derfor tilbyde en af de bedste trappevaske i hele dette område og er vant til forskellige slags trappebelægninger. Det er ydermere et firma, som kan tilbyde 15 års erfaring og dermed også hjælp til alle de opgaver, som afdelingen har brug for hjælp til. De fleste boligforeninger vælger at få en vicevært, som allerede bor i afdelingen. Dette har de fordele at afdelingen er velkendt og det er de andre beboere også, men det kan også have ulemper. Det kan være svært at afskedige personen og samtidig kan det blive et problem i forhold til kommunikationen, da en beboer generelt ikke vil være lige så objektiv, som en udefra.

Hvad er viceværtens vigtigste opgave og hvad kan du som beboer gøre?

Kommunikationen er en af de største opgaver, som en vicevært skal varetage. Viceværten har sin daglige gang blandt beboerne og er også i kommunikation med bestyrelsen, en vicevært er faktisk også mellemleddet mellem de to. Derfor er det en god idé at få en vicevært udefra, da denne er objektiv og derfor vil kunne skabe løsninger der vil være bedst for alle. En vicevært skal derfor ikke kun være fingernem, men skal også være god til, at kommunikere og dermed også evne at være meget objektiv. Det er vigtigt, at du som beboer tager hensyn til viceværten, dette letter opgaverne og samtidig skaber det et bedre samarbejde.