Er et kursus i præsentationsteknik noget for dig?

Skal du i din dagligdag ofte præsentere forskellige ting for din chef, kolleger, en forsamling eller andre? Så kan det godt være, at et præsentationsteknik kursus er vejen frem for dig, hvis du ikke føler, at du brænder igennem. Det kan også være, at du bare gerne vil blive bedre til at få dine tilhøreres fulde opmærksomhed. 

Præsentationsteknik handler om din krop, din energi og dine ord

Hvis du skal præsentere et eller andet for andre, vil du med garanti gerne sikre dig, at dine tilhørere til fulde forstår, hvad du har på hjertet. Det kræver, at du er opmærksom på en række faktorer. 

Eksempelvis skal du være meget opmærksom på din udstråling. Både din krop, din energi og dine ord er essentielle faktorer i forhold til, om dit budskab bliver hørt. Er du bevidst om disse faktorer, er det ikke længere en udfordring for dig at fange dine lyttere og få dem til at lytte til hvert et ord, som du siger. 

Tag på kursus og få overblik over diverse virkemidler

Hvis du tager på et kursus i præsentationsteknik, får du flere redskaber med dig hjem. Disse redskaber er uundværlige, når du skal have styr på at lave en fremragende præsentation. 

I og med at der er et individuelt fokus på dig og din præsentationsteknik på kurset, får du mulighed for at få en feedback og kortlægning af din personlige præsentationsstil. Du vil desuden få rådgivning til, hvilke muligheder du har i forhold til at videreudvikle din teknik. 

Du bliver blandt andet gjort opmærksom på:

  • Dit kropssprog og din stemme.
  • Hvordan du bør bruge rum, gulv og PowerPoint.
  • Hvordan du skaber en god kontakt til dine tilhørere.