Aarhus Kommune tilbyder jobs indenfor Social- og Omsorgsområdet

Som jobsøgende indenfor sundhed og omsorg er job som sosu, sosu assistent, sygeplejerske job eller noget helt andet en mulighed indenfor det offentlige.  Aarhus Kommune har samlet en bred vifte af sundhedsfaglige jobmuligheder til dig der ønsker at arbejde tæt med andre mennesker, og skabe en værdifuld hverdag for mennesker som har brug for det. 

I Aarhus kan du være med til at gøre en forskel som sosu og sygeplejerske, med de helt rigtige forhold til at kunne yde lige det dine klienter har brug for. 

Job som ufaglært i det offentlige i Aarhus

I Aarhus Kommune har du mulighed for at få job som ufaglært. Her er der mange interessante og spændende jobstillinger, som kan tilpasses dine ønsker for fremtiden. Her bliver man som ufaglært tilbudt en mulig karriereplan, så man over tid kan udvikle sig med kurser, uddannelse og praktisk erfaring. Er du ansat i Sundhed og Omsorg har vi programmer til at opkvalificere dig fra ufaglært til faglært. Du kan blive opkvalificeret til at arbejde som sosu-hjælper, sosu-assistent eller serviceassistent. Søg job indenfor Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune. 

Aarhus Kommune skaber ledige stillinger for sosu, sosu assistent og sygeplejersker 

Om du er på udkig efter et sosu job, sosu assistent job, sygeplejerske job eller andre jobmuligheder kan Aarhus Kommunes jobportal være den rette for dig, hvis du ønsker at udvikle dine kompetencer indenfor det sundhedsfaglige område. Job som sosu, job som sosu assistent eller job som sygeplejerske har det til fælles at man hver dag arbejder for at skabe en bedre fremtid for mennesker som har brug for det.

Som sosu jobsøgende i Aarhus kommune har du mulighed for at hjælpe mennesker, der har brug for daglig pleje og omsorg. Med et job som sosu i Aarhus er du med til at yde pleje til ældre, svækkede eller syge mennesker. Her har du mulighed for at bruge dine færdigheder og viden omkring sygdomme og symptomer. Her har du som sosu mulighed for at skabe bedre betingelser for svage mennesker i hverdagen. 

Sosu assistent job hjælper psykisk eller fysisk handicappede

Som Social- og sundhedsassistent (sosu) vil din arbejdsdag ofte foregå på hospitaler, plejehjem, kommunale hjemmepleje mm. Med en sosu stilling bliver du god til at skabe relationer med de mange forskellige mennesker, der gerne skal have omsorg på daglig basis. Her har du mulighed for at motivere og vejlede mennesker, der har brug for den omsorg du kan tilbyde dem.