Festunderholdning med smil

comedy booking
Black microphone in conference room ( Filtered image processed vintage effect. )

De fleste ved godt at live musik er et must til de store fester og lejer sig et lille band til at holde stemningen kørende. Til brylluper er det ofte flere bands eller et stort med kompetencer indenfor både dinner musik, og det helt store danseshow.

MEN vidste du at man kan leje en professionel stand-up komiker, og det behøver ikke være din fætters kammerats bedstefar. Du kan booke stand up og få en af de kendte ind af døren, og det er også uden det skal koste en bondegård. Mange af de kendte stand-ups kommer i forskellige prislejer, og vælger man en “upcomming” er prisen som regel en del lavere, men det er deres jokes meget sjældent. Man kan bruge et booking firma, som ved helt præsis hvad hver enkelt komiker står for, og de kan også sørge for at det praktiske og kedelige kontrakter, for lejer man en standup, skal det jo helst være alt andet end kedeligt.

Komik rammer plet

Standup er lige noget for os danskere, vi elsker humor som går lige til grænsen og og af og til gør det heller ikke noget der er en snært af det totalt uacceptable.

Humor kan dog komme i mange former.

Uffe Holm som tør sige det alle de andre ikke tør, men med en charme som er svær at modstå.

Jonathan Spang med satire på højt plan som elsker at udnytte aktuelle nyheder.

eller hvad med Jan Hellesøe, han fuckr jo bare med din hjrne.

Tak en snak med Event-Danmark , så er du sikker på at få standup for alle pengene.