4 sjove ting du kan lave derhjemme til halloween

Partyinabox.dk

Har du ikke nogen planer til halloween? Der er ingen grund til, at du bare sidder derhjemme og keder dig. Der er nemlig rigtig mange sjove ting, som du kan lave i dit hjem til halloween sammen med venner og familie.

  1. Hold et filmmaraton

Med hundredvis af uhyggelige film tilgængelige på streamingtjenesterne kan du og din familie eller dine venner altid finde film, som I kan se. Hvis du ikke er vild med uhyggelige film, så find sjove film i stedet. Det er naturligvis helt op til dig.

  1. Lav halloweenpynt og skær græskar

Vil du gerne finde din kreative side frem, kan du give dig i kast med at skære græskar og lave din egen halloweenpynt. Det kan være rigtig sjovt, og du kan finde tonsvis af guides på nettet over forskellige typer af halloween pynt.

  1. Pynt hele dit hjem indenfor og udenfor 

Er du helt vild med halloween, kan du pynte hele dit hjem både indenfor og udenfor. Du kan gå efter at lave det mest skræmmende hus på vejen, så ingen børn tør gå forbi dit hus. Du kan pynte med alt lige fra edderkopper til spindelvæv, skeletter, hekse, spøgelser, flagermus og så videre.

  1. Hold en udklædningsfest

En udklædningsfest er altid sjov. Hvis du har familie og venner, som er med på idéen, kan du planlægge en (u)hyggelig fest. Alle skal komme i et skræmmende kostume, så det bliver spændende at se, hvad de andre har fundet på. Du kan endda vælge at give en præmie til den person, som tropper op med det bedste kostume.