4 sjove aktiviteter til havefesten

En havefest er den perfekte måde at samle dine kære på, når vejret er godt. Til en havefest kan det være sjovt at hygge med spændende aktiviteter. I og med at det er en havefest, bør aktiviteterne naturligvis foregå udenfor. Tag et kig på forskellige aktiviteter i denne artikel og vælg en eller flere til din næste havefest. 

Det kan du lave til en havefest

Der er nærmest ikke det, som du ikke kan lave til en havefest. Det er derfor kun din egen fantasi, der sætter grænsen. Men hvis du mangler noget inspiration, finder du flere gode muligheder nedenfor.

  • Limbo

Limbo er uden tvivl en aktivitet, som vi alle sammen har prøvet før. Det kan være en fordel at gemme denne aktivitet til senere på aftenen, hvor musikken spiller, og alle er i godt humør.

  • Stigegolf

Stigegolf er en anden sjov aktivitet til en havefest. Dette spil er fantastisk, når du gerne vil samle dine venner eller din familie til hyggelige stunder. Det bedste ved det hele er, at alle kan være med uanset alder.

  • Stopdans

Stopdans er ikke kun for børn. Det kan også være yderst sjovt som voksen. Hvis der allerede er stole udenfor, så kan det være, at du skal starte en eller flere omgange med stopdans.

  • Æggeløb

Vælger du at lege æggeløb til havefesten, skal du ikke bruge andet end æg og skeer. Herefter løber deltagerne med et æg på en ske, og så gælder det om at komme først. Du kan opdele selskabet i flere hold, hvor vinderen får en præmie.