Derfor skal du investere i et nyt tag

Taget har generelt stor betydning for huset. Det værner blandt andet mod vind og vejr, og så har det også stor betydning for varmeregningen. Taget holder dog ikke for evigt. Selvfølgelig er der nogle tagtyper, der holder længere end andre, men i mange tilfælde kan der være rigtig mange fordele ved at investere i et nyt tag. Vi har her samlet et par fordele ved at investere i et nyt tag, så du har alle forudsætningerne for at tage den rigtige beslutning omkring dit hus.

Du sparer penge på varmeregningen

Et hus med et moderne, nyt tag kræver et betydeligt mindre varmeforbrug end et hus med et ældre tag. Det er hovedsageligt på grund af nye bygningsreglementer, der fortæller, at et nyt tag i langt de største tilfælde skal efterisoleres. Du vil derfor med det samme kunne mærke en lavere varmeregning, og investeringen i et nyt tag vil derfor stille og roligt spares hjem igen. Typisk vil investeringen være sparet hjem indenfor tagets garanterede levetid på 30 år, og det vil så være en gratis opgradering af taget.

Huset bliver mere værd

Taget har som tidligere nævnt stor betydning for huset, og dets alder kan have stor betydning for, hvor meget du kan få for dit hus, når du sætter det til salg. Et ældre tag kan nemlig trække prisen ned – netop fordi potentielle købere regner med at skulle ud og investere i forbedringer af huset. Hvis du vælger at investere i et nyt tag, kan du derfor i langt de fleste tilfælde regne med en markant større værdiansættelse af huset.

Huset får et æstetisk løft

Der er også en ren æstetisk fordel ved at investere i et nyt tag til huset. Et nyt tag giver nemlig huset et helt nyt udtryk. Mange ønsker for eksempel at forny deres hjem, og der er taget et godt sted at starte, fordi det har så stor indflydelse på husets udtryk.

Står du og skal have lagt nyt tag? Tag årets tagdækker 2020, Jysk Tagkompagni, med på råd og få en god pris på nyt tag.