Løbetøj året rundt

Løbetræning er hårdt i sig selv, men det er bestemt ikke nemmere, hvis man holder pause i bestemte sæsoner, fordi det enten er for varmt eller for koldt. Men du kan faktisk sagtens løbe i alle sæsoner – også om vinteren – så længe du bare har det rigtige løbetøj.

Fusion løbetøj findes for eksempel til alle årstider. De har endda lavet en kort guide de kalder for Running Core 8, som viser, hvordan du har løbetøj til hele året ved at købe 8 forskellige stykker tøj. Ved at købe 8 stykker løbetøj har du derfor løbetøj til alt slags vejr og alle temperaturer.

Underdele
Underdele til at løbe i er ret lige til; når det er varmt, er det rarest at have et par korte tights på, mens det lidt køligere vejr kalder på lange tights. Fusion anbefaler et tredje par, de kalder Hot Tights. Som navnet lyder, er det varme tights, som er perfekte at bruge i de kolde måneder, især om vinteren. Med et par korte tights, et par lange tights, og et par varme tights skulle du have underdele til din løbetræning året rundt. De korte tights kan endda bruges under de varme, hvis du skal have endnu varmere tøj på, når du løber om vinteren.

Fusion tights er lavet til både mænd og kvinder. Man kan dog få tights med højere talje end de normale, ved at vælge Womens Tights.

Overdele
Overdele kræves der lidt flere af for at have til hele året. Fusion anbefaler en t-shirt til det varme vejr, en langærmet trøje til de lidt køligere temperaturer, samt en sweatshirt til de kølige temperaturer. Derudover anbefaler de en løbejakke og en zip neck trøje.

Om efteråret anbefales det at have sweatshirt og løbejakke på, så du kan holde varmen og samtidig har den vandafvisende og vindtætte jakke på. Til de helt kolde temperaturer om vinteren anbefales det at have sweatshirten, zip neck og løbejakke på. På denne måde er du sikret, at du ikke kommer til at fryse, selvom det er virkelig koldt udenfor – samtidig med at du har beskyttelsen fra løbejakken.

Når du har de 8 dele, skulle du have løbetøj til hele året, da du har tøj til alle temperaturer og alt slags vejr. På denne måde behøver du ikke tage pauser fra løb i vintersæsonen og kan derfor holde din løbeform hele året.