En kjole til en hver anledning

Når der ligger en længeafventet middagsinvitation, en vigtig dag på jobbet eller en varm sommeraften med familien, så er en kjole, man føler sig tilpas i et must!

Mange kvinder sværger højt og helligt til kjole-traditionen til specielle lejligheder, men kjolen kan også være en nem påklædningsgenstand at hoppe i, når det er hverdagen, som skal piftes op.

Hverdagskjolerne

Når man leder efter den perfekte kjole til hverdagens sus og jag, er det vigtigt at vide, hvilken funktion kjolen skal have. Skal den være strikket og varm, eller let flyvende og kølig? Er man en lomme-pige eller en taske-pige? Synes man denim er det fedeste materiale, eller er man helst fri?

Et forholdsvis nyt koncept, som er blevet meget moderne de sidste år, er skjortekjolen. Skjortekjolen er det perfekte kontoroutfit, som giver et elegant og friskt look, med en lang skjorte, som for det meste har bindebånd i livet til at give noget facon. Det er en kjole som også sagtens kan bruges uden bindebånd og som hyldes for sin afslappede pasform.

Festkjolerne

Skal der være fest, så lad der være fest! En festlig begivenhed er noget, man kan se frem til i evigheder, og der er den perfekte kjole med til at oppe forventningens glæde.

Til en festlig begivenhed kan der være en dresscode eller et tema, som man eventuelt skal være opmærksom på, til at begynde med.

Derefter skal man så gøre op med sig selv, hvilken silhuetten man synes bedst om og ikke mindst farve og materiale. Til fest vil satin, eller tyl, eller måske silke være et sikkert bud i forbindelse med valg af materiale. I

sin udvælgelse af kjole, skal man også overveje ærmelængde og skørtets længde. Dette kan være relevant til en festlighed med kirkeligt udgangspunkt eller lignende.

Uanset lejlighed og smag, findes der en kjole til en hver lejlighed!