Trænger du også til at koble af fra hverdagen?

Selvom sommeren er gået på hæld, og efteråret har budt os velkommen, kan mange stadig godt trænge til at komme lidt væk hjemmefra. Det kan være på kærestetur, familieudflugt eller bare selv være i et med naturen. Uanset om man vender tilbage til et velkendt sted eller vil udforske nye muligheder, er der mulighed for gode minder at putte i bagagen i det danske land.

Aktiv tur i naturens smukkeste rammer

Midt i hverdagens stress og jag kan man hurtigt komme til at glemme, hvor storslået og betagende naturen er. Danmarks fantastiske favn og flora indbyder alle til at prøve kræfter med vandreskoene eller sportsudstyret.

Tag ud til et ægte åndehul. Vandr fx gennem Rold Skov og Rebild Bakker. Er du til fart over feltet, kan du træde i pedalerne på din mountainbike på de forskellige tracks gennem landskabet. Læs mere om Rebild her.

Har du nogensinde prøvet at stå med ét ben i Skagerrak og ét i Kattegat, eller kunne du tænke dig at prøve det? Så tag til Jyllands nordligste punkt. Du kan også tage til Møn og oplev udsigten over Møns klint.

Tag dit paddleboard under armen og bevæg dig ud på en sejltur, mens du bevæger dig langs åen eller ud på søen. Eller tag dit surfbræt med til Cold Hawaii og mærk bølgernes susen.

Wellness for krop og sjæl

Det kan også være, du trænger til ren afslapning med en lækker gang massage, saunagus og opvarmet vand. Flere steder kan du nyde udsigten ud over landet, mens du nyder livet i poolen. Nyd nærværet med hinanden. Det kan let kombineres med et lækker hotelophold med gastronomiske smagsoplevelser og vinsmagning. Det giver smil i krop og sjæl.

Danmark har både noget til naturelskeren og livsnyderen. Så hvordan du skal frigøre kroppen og sindet fra hverdagen er op til dig, så kom afsted!