Sådan får du mere tid til dig selv og de ting, der giver dig glæde

Du føler måske, at du mangler at lave flere ting i dit liv, der giver dig en anderledes glæde end bare at gå på arbejde. Det nyder du måske også, men nogle gange kan man få så travlt, at man glemmer, at der er så mange andre ting, der også er gode, og de er lige så vigtige at få tid til. Det er dog helt normalt, at der er perioder i ens liv, hvor det ikke fylder lige så meget, og det er ikke altid, at man har mulighed for at hygge sig. Der er bare nogle, der begynder at føle sig lidt mere stresset og presset, når der ikke er så meget tid til det.

Bare sæt en halv time af til dig selv om dagen

Måske du føler, at din kalender er presset, og det føles helt umuligt at give dig selv lidt fri. Men en måde at starte sådan en proces, er ved bare at give dig selv en halv time om dagen, hvor du laver noget, som du har lyst til. Hvis en halv time er for meget, kan du også starte meget længere nede. Her kan du nyde et godt glas vin og bare slappe af – køb ripasso vine til den anledning. Det kan være, at du vil nyde et glas vin om fredagen, og de andre dage vil du gerne bruge den tid på at læse en god bog eller bare slappe af for dig selv.

Hav gode vaner

Det hjælper at gøre ting til en rutine, og så bliver det en vane, der bare bliver svær at forestille sig være anderledes. På samme måde kan du gøre det mere til en vane, at du bruger tid på ting, som gør dig glad, og at du giver dig selv den tid.