Sådan lære du din partner at kende

Føler du nogle gange, at din partner ikke reagerer, som du forventer i forskellige situationer eller, at du ikke kender din partner så godt, som du burde? Så kan det være, at din partner og dig ikke snakker nok sammen og deler nok af jer selv med hinanden.

Det kan virke bekymrende, hvis du kan relatere til disse følelser af distance mellem dig og din partner. Heldigvis, kan man gøre noget ved det. Læs videre, og se om du kender din partner godt nok, hvorfor det er vigtigt at have god kontakt, og hvordan du kan rette hurtigt op på det hele igen.

Hvis du kan svarer på disse spørgsmål, så kender du din partner ret godt

Hvis din partner og dig kender hinanden godt, så burde I vide en del om hinanden. Som minimum burde i begge kunne svare på disse spørgsmål om hinanden:

  • Hvem var den mest indflydelsesrige voksen i deres barndom?
  • Hvordan er personens forhold til sine forældre/værger?
  • Hvad er personens historie med tidligere forhold og hvorfor sluttede de?
  • Hvad er deres vision for fremtiden, både i dette forhold, men også udover forholdet?

Hvis I begge kan svare på disse ting om den anden, så er i allerede godt på vej. Hvis ikke, så er det tid til at have nogle dybere samtaler med din partner.

Derfor er det vigtigt for dit forholds overlevelse, at du kender din partner rigtig godt

Som et kærestepar kender man stadig hinanden rigtig godt, også selvom man ikke lige kan svare på de ovennævnte spørgsmål. Man samler jo viden ind gennem den tid man kender folk. Dog kan det være et tegn på, at I ikke snakker nok med hinanden.

Det er er vigtigt med god kommunikation, da det er det et sundt og længerevarende forhold bygger på. Ved at snakke om de ovennævnte ting, vil I også vide rigtig meget om, hvorfor din partner måske reagerer kraftigere på en situation, end man lige regnede med. Det kan også være med til at fortælle jer, hvor partneren ser dette forhold være på vej hen, og hvad de vil i fremtiden.

Sådan kan du skabe en dybere og mere intim kontakt til din partner

Hvis du ønsker at kende din partner mere intimt, så er det godt at skabe situationer, hvor det er oplagt at snakke om mere personlige ting. For eksempel:

  • Tag på en roadtrip
  • Tag på et spaophold – se de bedste spaophold
  • Overnat i naturen

Dette er især en god ide, hvis din partner eller dig har svært ved at åbne op om visse ting. Det er nemlig bevist, at det er nemmere at snakke om svære ting, hvis man er et nyt sted, som ingen af jer kender i forvejen.

Man kan nemmere lufte sine tanker, og derefter tage tilbage til sin hverdag uden, at det føles akavet eller ubehageligt at være i sit hjem. Derudover, selv hvis det ikke lykkes at snakke om disse ting på turen, så har i stadig oplevet noget nyt sammen, hvilket kun vil styrke jeres bånd yderligere.