Sådan kan du dele fantastiske minder med andre

Mange af os har det med at tage en masse billeder i forskellige situationer. Desværre bliver disse billeder typisk gemt i en eller anden form for fotobibliotek og mere eller mindre glemt. Det er en skam, da billeder er en god måde at samle på fantastiske minder. Men hvordan kan du dele alle de skønne minder med andre? Det kan du få svaret på her.

En fotokalender er altid et hit

Du kan hvert år lave en fotokalender til familie og venner med alle årets bedste minder. Eksempelvis kan du give kalenderen i julegave. Gør du det, slipper du for at skulle tænke over, hvad du skal give i julegave til dine nærmeste. 

Når du skal lave en fotokalender, kan du blot sidde i ro og mag derhjemme og finde frem til alle dine bedste billeder. En personlig fotokalender vil uden tvivl glæde alt lige fra dine bedsteforældre til dine forældre, dine søskende eller andre personer.

Den personlige fotobog er også et godt valg

Hvis du ikke mener, at en fotokalender er den bedste mulighed, kan du i stedet kaste dig over en personlig fotobog. En fotobog kan stå på en hylde, en reol eller ligge i en skuffe, så den hurtigt kan tages frem, når du og indehaveren af fotobogen skal have genopfrisket de skønne minder, som I har skabt sammen. Den personlige fotobog er ligeledes perfekt, hvis din gamle oldemor eller oldefar på plejehjemmet skal have noget hyggeligt at kigge på. 

Få et minde i plakatstørrelse

Har du stået på toppen af Kilimanjaro, eller har du været på bryllupsrejse på Maldiverne? Så få disse minder i plakatstørrelse og hæng dem op på væggen.