Ønsker du at leve mere miljøvenligt? Se med her

Det kan være, at du har tænkt på, at du ønsker, at I skal leve mere miljøvenligt derhjemme, og det kræver flere forskellige ting. Det kræver ikke kun, at det er de voksne, der tænker over miljøet, men du ønsker at integrere det i hele familien igennem f.eks. miljøvenligt produceret legetøj til børnene som dantoy bioplastic, som du kan finde hos Legebyen.dk – køb det her. Du synes nemlig, at det er en vigtig værdi, at man passer på klimaet, og derfor vil du sørge for, at du i hvert fald gør dit for, at det er sådan, at det bliver hjemme hos jer. Du kan læse mere i denne artikel.

Godt legetøj

Der findes nemlig masser af godt legetøj derude, der netop er miljøvenligt som dantoy-bioplastic, så du kan lade dine børn lege med dette, mens det ikke belaster jorden på samme måde som andet legetøj. Det her legetøj bliver nemlig produceret ved brug af BIO-plastik, og det har en gode egenskab, at det er 100% genanvendeligt. Derudover er BIO plastik fremstillet af sukkerrør, og forbruget af sukkerrør går ikke udover naturen og miljøet. Det er derfor en kæmpe fordel at købe legetøj fra dantoy-bioplastic til dine børn, hvis du ønsker at komme med dit bidrag.

Flere kødfrie dage

Hvis du ikke ønsker at droppe kød helt, kan det være en mulighed at komme med flere kødfrie dage ind i jeres kost, så du heller ikke belaster miljøet yderligere på den måde. Det kan også være en fordel, fordi det får jer til at prøve andre retter og hermed også udvikler jeres egne smagsløg. Det kan være, at i finder en ret, som i aldrig troede, at i ville kunne lide, men så bliver det jeres nye favorit. Derudover kan det være, at børnene finder noget nyt, som de kan lide.