Nyd livet og vær glad uden sure tæer

Hvis du hører “bløde sokker”, tænker du måske på strømper til kvinder eller børn, men hvem siger, der ikke findes bløde sokker til mænd? De er hverken fluffy eller fjollede, men helt utroligt behagelige at have på, så der er ingen grund til at insistere på, at det er mere mandigt at gå i stive, gamle tennissokker.

Når sokker nu er noget, vi bruger hver eneste dag, kan man lige så godt vælge de rareste strømper. Kender du en mand, der fortjener at gå i de blødeste og mest komfortable sokker? Så burde du forære ham et par bambusstrømper. De er nemlig dejligt glatte og bløde at have på, ud over at de er enormt slidstærke.

Bambussokker bliver ikke stive eller blege efter vask, og så kan de ovenikøbet være med til at sætte en stopper for sure tæer. Bambusfibrene indeholder nemlig et naturligt antibakteriel, som bekæmper bakterierne, der er skyld i dårlig (sved)lugt. De er også meget fugtabsorberende, så fødderne altid bliver holdt tørre og glade.

Strømper af bambus er altså både komfortable, slidstærke og mindsker sure tæer, men er det ikke nok til at overbevise dig om, at bambussokker er det nye sort, kan det tilføjes, at fremstillingen af bambustekstil er langt mere miljøvenlig og bæredygtig end bomuldsproduktion. Der bruges hverken insektgift eller kunstgødning til dyrkning af bambus, og alligevel kan der dyrkes 10 gange mere bambus end bomuld pr. kvadratmeter.

Kan man så kun købe kedelige, ensfarvede bambusstrømper? Overhovedet ikke! Der er masser af farvede, mønstrede og stribede bambussokker, så der er ingen undskyldning for ikke at prøve et par. Forskellige farver og mønstre på strømperne gør det også nemmere at finde de to, der passer sammen, efter vask – derfor er det helt perfekt til dig, der er træt af at lede efter to ens sokker.