Guide: Måde at gøre hverdagen mindre stresset på

Indimellem er det de mindste ting, der kan skabe et dårligt humør om morgenen eller generelt i hverdagen. Når man i forvejen er lidt stresset og frustreret over arbejdet eller pligterne i hjemmet, er det nemlig sjældent meget, der skal til, før bægeret flyder over. Derfor kan du afhjælpe de små stressfaktorer.

Bliv stolt af dit hår

Sommetider er det noget så såre simpelt som svækket og usundt udseende hår, som udgør det sidste skub, inden man overrumples for meget. Af den grund vil det være en god idé at arbejde mod en sundere, stærkere og mere fyldig hårpragt, der derimod vil gøre dig gladere, når du kigger dig i spejlet søgende efter en smule opbakning for at kunne motiveres til at komme i gang med dagen. Det kan du bl.a. opnå med Kerastase genesis shampoo.

Vind tid om morgenen

Er du B-menneske, er det garanteret ikke de tidlige mødetider på arbejdet, der spreder den største lykke hos dig. Dog er den, som den er, og den vil sandsynligvis ikke ændres på lige foreløbig, da der trods alt også er en masse A-mennesker derude, som er ganske tilfredse med denne indretning af samfundet. Men du kan gøre, hvad du kan, for at dine morgener bliver mindre pressede.

Du kan for eksempel vinde ekstra tid i søvnens favn ved at smøre din madpakke eller morgenmad aftenen før, så du ikke skal bruge unødig tid på det om morgenen, når du egentlig helst vil sove.

Værdsæt børnene

Er det dine børn, der fra tid til anden kan være meget forstyrrende i den travle hverdag, kan det hjælpe at minde sig selv om, hvor skønne de i virkeligheden er, og at de ikke forsøger at være i vejen, men blot ønsker kærlig opmærksomhed og omsorg – og det er jo ganske fantastisk, at det er dig, de søger den hos.