Genfind gnisten i forholdet

Der kan være mange fordele ved at være i et parforhold, da det giver en helt særlig tryghed, intimitet og en mulighed for at dele både livets små og store øjeblikke med en anden. Dette kræver dog, at der er tale om et velfungerende forhold, hvor der er en gnist, som gør, at I ikke kommer til at kede jer med hinanden, men igen og igen vil have lyst til at komme endnu tættere på hinanden.

Det kan desværre være svært at holde gnisten vedlige i parforholdet, men heldigvis er det langtfra umuligt, og selv hvis du føler, at I har mistet den, kan den sagtens genfindes.

Del nogle romantiske oplevelser med hinanden

Selvom du måske føler, at jeres forhold er blevet en anelse for hverdagsagtigt, er der hjælp at hente. Det handler om, at I aktivt gør noget for at skrue op for intimiteten i forholdet og deler nogle gode og romantiske oplevelser med hinanden.

Det vil være forskelligt fra par til par, hvad der fungerer, og det kan både være oplevelser ude som eksempelvis et spaophold eller et besøg på en vinbar, men det kan også være oplevelser derhjemme. Hvis I gerne vil have en romantisk og intim oplevelse med hinanden derhjemme, kan I for eksempel overveje at købe noget erotisk legetøj, som I kan udforske sammen.

Mindre skærmtid og mere nærvær

En ting, der de senere år er begyndt at fylde mere og mere i mange forhold, er mobiler, ipads og skærme i det hele taget. Det kan være, at du og din kæreste sidder i sofaen med hver jeres mobil i hånden i stedet for at være til stede i hinandens selskab. Selvom det kan være rart at koble af på instagram eller et andet socialt medie, er det vigtigt at være opmærksom på også at lægge telefonerne fra jer indimellem og i stedet lave noget sammen.