Escape Room – en oplevelse du aldrig glemmer!

Leder du efter en sjov aktivitet til et arrangement med familie, venner eller arbejdet? Så er en oplevelse i Escape Room den oplagte mulighed for at udfordre dig selv og dit hold med at løse gåder i en medrivende fortælling i stemningsfulde omgivelser.

Hvad er Escape Room?

Escape games er en aktivitet, hvor man som hold bliver lukket inde i et rum, hvor man får ca. 60 min. til at udregne en vej ud. Dette skal gøres ved at undersøge ledetråde og løse diverse gåder og opgaver. Et Escape Room er ofte bygget med et bestemt tema, alt efter hvilken oplevelse i som hold ønsker at få. Der findes Escape Rooms med mørke temaer som mord, zombier eller decideret horror. Men der er findes også agenttemaer eller historiske perioder, som kan lægge stemningen for et Escape Room – alle har de tilfældes, at der er et element af mysterium.

For at vinde spillet skal man samarbejde om at opklare mysteriet og finde en vej ud. Det er derfor den perfekte aktivitet til team building og egner sig rigtig godt til firmafester eller arrangementer. Der er opsat escape games i flere sværhedsgrader, så der er gode muligheder både for børn og voksne. I opsætningen af et Escape Room er der som oftest ansat en flok skuespillere, der lever sig ind i roller, som bidrager til en særligt autentisk og spændende historiefortælling. En yderst uforglemmelig oplevelse.

Mobilt Escape Room Game

Der er udviklet mobile versioner af Escape Rooms, hvor du kan bestille et Escape Room til at blive opsat på din ønskede location. Så kommer der et hold ud, som sætter Escape Room’et op i løbet af nogle timer, og det kan fx være i et mødelokale, en kantine eller i klasselokaler. Efter spillet vil det blot tage holdet 1-2 timer at pille scenen ned igen.