Det kan du opleve i Brøndby

Leder du efter interessante aktiviteter og oplevelser i Brøndby? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi har udvalgt nogle oplevelser i Brøndby du bare ikke må gå glip af! Tag et kig nedenunder og få et overbliv over Brøndbys mange oplevelser.

Byen lokker med masser af oplevelser for hele familien, uanset om i er til strand, sport, by hygge eller det hele på en gang. Det er også muligt at holde storbyferie i Brøndby, eftersom der kun er et kvarter ind til centrum af København. Dermed egner Brøndby sig perfekt til hygge ferier i rolige omgivelser, men samtidig med masser af oplevelser og action inden for rækkevidde.

Oplev Brøndby IF på Brøndby Stadion

Byen er især kendt for sit fodboldhold, bedre kendt som Brøndby IF. Holdet har hjemme på Brøndby Stadion, hvilket er Danmarks næststørste stadion efter Parken. En helt unik oplevelse for små og store fodboldfans. I kan eventuelt overvære den daglige superliga-træning eller få en rundvisning på det flotte stadion.

Strandparken i Brøndby Strand

Vil i hellere ude og bade og slikke sol? Så vil i elske Strandparken i Brøndby Strand. Her har du og familien mulighed for at svømme, men også nyde stemningen på lystbådehavnen, tage på skovtur i det grønne eller hoppe på S-toget ind til København.

Strandparken har en lang række faciliteter, som toiletter, badebroer, P-pladser og kiosker. De er alle med til at gøre det nemt og behageligt at være gæst i Strandparken.

Brøndbyskoven

I Brøndby finder du smuk og spændende natur og der er gode muligheder for naturoplevelser.

Brøndbyskoven rummer mange muligheder for at du og familien kan få nogle gode naturoplevelser hele året rundt. Eventuelt besøg træningsfaciliteterne ved festpladsen eller ved Engtoftegård. Du kan også tage en løbe, gå eller cykeltur på de mange afmærkede stier og ruter. Ved alle indgange til Brøndbyskoven finder du kort og informationstavler med ruter og inspiration til, hvad man kan foretage sig i Brøndbyskoven. Derudover kan du finde forskellige dyre- og planteliv, som gør det yderst interessant at udforske skoven hele året rundt.