Det bruger vi vores tid på, når vi er på nettet

Kender du det, når du har siddet med din smartphone foran dig og scrollet i så lang tid, at du helt har glemt, hvad du egentlig tænkte på? Så er du nok ikke alene. Flere og flere danskere oplever i dag, hvordan deres telefoner og internettet kan bruges til at fylde pauser ud med i det daglige. Når du venter på bussen, inden du skal i seng, når du lige har brug for et par minutter inden opvasken.

Men hvad bruger vi egentlig alt denne tid på internettet på? Det kan du læse meget mere om her, hvis du altså kan holde til ikke at scrolle forbi alt for hurtigt.

Spil på nettet – den originale underholdning

Computere og internettet var nærmest ikke opfundet, før vi fandt en måde at bruge det til underholdning i form af spil. Ping pong, tetris og snake er nogle af de første og helt gamle spil, siden har det udviklet sig hurtigt med videospil og spillesider med online spillemaskiner, såsom en Book of the Dead spillemaskine.

Vi bliver bragt tættere sammen – men er længere fra hinanden

Udover at bruge internettet i en underholdningssammenhæng – og i forbindelse med forskellige slags spil – så bruger vi også dette til at være opdateret omkring hinanden.

Prøv bare at overveje, hvor meget du rent faktisk ved omkring dine nærmeste venners helt almindelige hverdag ved blot at følge med i deres forskellige posts og stories på diverse sociale medier. Denne viden omkring vores nærmeste gør, at vi føler, at vi bliver bragt tættere på hinanden, selvom vi fysisk er langt væk.

Ny viden kommer helt tæt på

Internettet gør det desuden nemmere at lære nye ting. Du kan slå alt fra videnskab til kendte til opskrifter op blot ved at tage din telefon frem. Det gør det meget nemmere at opnå ny viden eller måske en helt ny færdighed. Vi har hele tiden næsten al menneskelig viden lige ved vores fingerspidser, noget der var helt utænkeligt for blot hundrede år siden.

Der er altså masser af muligheder med internettet, hvis du sidder og mangler noget at lave.

Minimum 18 år – StopSpillet: 70 22 28 25 – ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt