3 tips til at komme indendørs-kuller til livs

I denne tid, hvor vi skal holde os hjemme, holde afstand og spritte hænder, kan det godt være svært at holde kontakten med sin omgangskreds. Heldigvis findes der dog nogle coronavenlige aktiviteter, så man stadig kan mødes med sine venner og familie samtidig med at man holder afstand. Vi har her samlet nogle gode bud på aktiviteter, som er meget coronavenlige og stadige mulige i det nedlukkende Danmark.

Gokart

Gokartbanerne har stadig åbne, og det er jo en rigtig god nyhed. Gokart er nemlig ikke en aktivitet, der kræver tæt fysisk kontakt, så det er den perfekte aktivitet, hvis du har karantæne-kuller. Her kan du mødes med dine venner, afholde sjove konkurrencer og have det sjovt – helt uden at være bange for at smitte eller blive smittet. Det kan være et meget sjovt afbræk fra dagligdagen, som kan give dig fornyet energi til bl.a. hjemmearbejde, hjemmeskolen og meget mere. Du kan f.eks. booke tid hos Vandel Gokart, hvis du leder efter gokart nær Esbjerg.

Gåtur i skoven

En gåtur i skoven giver dig mulighed for at mødes med venner og holde en god afstand samtidig. Det giver dig også mulighed for at få lidt frisk luft og motion, som er en meget god idé, når du lider af indendørs-kuller. En god gåtur gavner nemlig humøret samtidig med at det mindsker stress. Det regulerer også appetitten, så du ikke har den store lyst til søde sager – og så øger det faktisk også kreativiteten. Derudover styrker det også hjernen og hjælper hjertet. Det er en masse gode ting, som du uden tvivl har brug for.

Skift de vante omgivelser ud

Hvis du er ved at være træt af din lejlighed eller dit hus på grund af hjemmearbejde og hjemmeskolen, kan det være en god idé at skifte omgivelserne ud. Selvom du laver de samme aktiviteter, kan det hjælpe dig rigtig meget at gøre det i andre omgivelser. Det kan f.eks. være i et sommerhus eller endda et kolonihavehus. Variation er virkelig vigtigt, når vi alle sammen er hjemme hele tiden, så lidt afveksling er en god idé, hvis du har muligheden for det.