Trends til stuen i 2022

Trænger din bolig til lidt fornyelse? Er du lidt af en boligentusiast, så kribler det måske i fingrene efter at gøre noget nyt ved stuen. Alt efter hvad du er til, kan du enten vælge at give stuen en lille opdatering – eller du kan vælge at gå all in på en større renovering, hvis du har mod på det og selvfølgelig budget til det.

Farver bliver et hit på atypiske overflader

For nogle år siden, malede de modige én enkelt væg i et rum i en farve. Derefter begyndte man at male alle rummets fire vægge, for at få en tydelig stemning fra farven på væggen. Man er også begyndt at se, at loftet bliver malet i en farve. Man skulle ikke tro, at det kunne blive mere farverigt nu, men der tager du grueligt fejl.

I 2022 er der en stor tendens for, at danskerne bliver mere og mere modige med farver. Farverne begynder at krybe ind på atypiske overflader såsom paneler og karme. Farverne i hjemmet bliver mere tydelige og det er ikke kun på vægge og træværket, man ser det længere – det er i høj grad også tingene i hjemmet, som får farver.

Finurlighed giver personlighed

Sådan noget som keramik er i høj kurs hos danskerne i disse år. Det er det håndlavede, unikke og skæve, som vi efterstræber. Indretningen behøver ikke længere være så stilrent. Derfor må man godt kunne se, hvis en vase eller lysestage er formet med hænderne. Du kan finde en masse inspiration til hjemmet her.

Det er samtidig også blevet moderne at have sine arvestykker til at stå fremme, som skaber et personligt look i indretningen. Derudover kan man også begive sig ud i, at lave ting selv. Man kunne for eksempel kaste sig ud i, at lave sit eget sofabord. Dette er også med til at skabe personlighed og karakter i indretning, som ikke ses andre steder.