Test af produkter – Robotstøvsuger

Få et overblik over din kommende robotstøvsuger med en test af produkter. Vi hjælper dig til at komme nærmere den robot du skal have til dit hjem og som kan hjælpe dig med rengøringen. Det giver dig et overblik, og du kommer til at blive klogere til din købsfase.

 

Det kan nemlig være rigtig svært at finde hoved og hale i hele markedet om robotstøvsugere. De fås i et hav af modeller, priser, funktioner og en masse andet. Derfor har vi meget kort samlet lidt produkter og deres forele her. Hvis du ønsker en mere uddybende guide og liste over test af produkter på dette markedet, kan du læse mere på Produkteksperten.

 

Først vil vi komme omkring nogle af de parametre du kan holde øje med og burde overveje, når du køber ny robotstøvsuger. Det kan nemlig være subjektivt, hvad der er det bedste produkt, da man vægter forskellige ting højt. Derfor er det smart at lure nærmere på test af produkter, før man køber.

 

De følgende 6 parametre er: Funktioner (eks. Med App), design, batteri, effektivitet, pris og om det er med eller uden moppefunktion og dermed til gulvvask også. Det viser, og kommer de fleste test af produkter igennem.

 

Find din kommende yndlings – et bredt udvalg

Der findes som sagt en del forskellige derfor vil vi kort remse et par stykker op, og som du efterfølgende kan researche nærmere på og finde test af produkter på dem. Listen ser således ud:

  • Severin Chill robotstøvsuger: Dette er det bedste produkt til dig som elsker at spare lidt og købe noget til en billig penge, da den ofte findes billigt eller på tilbud. Den kan det basale, og har et lavt lydniveau.
  • Xiaomi Roborock: Har lavet forskellige modeller i serien S5, S6, S7 osv. De fås ofte til en pris som er overskuelig, men som ikke nødvendigvis har hundredevis af smarte funktioner. Dog viser nogle af de test af produkter, som er, at der er flere af deres modeller som er med gulvvask.
  • iRobot Romba: Her har vi den smarte og kløgtige version. Den kan kobles til Amazon Alexa og Google Assisten og kan derfor også styres uden du behøver at være hjemme. Den er meget stilren og effektiv. Den tømmer selv sine depoter i sin ladestation. 
  • Neato Botvac: Test af produkter for denne forhandler og producent er endnu en af de robotstøvsugere som har et højere teknisk niveau. Deres model D7 connected har også Alexa og Home tilknyttet, og har et ultra performance filter. Dertil har den også de såkaldte “no-go” lines, som indikerer virtuelt til maskinen hvor den ikke må bevæge sig hen og hvilke rum, den skal holde sig fra.
  • Nordic Sense: Endnu en af dem som befinder sig i den billige prisklasse på under 2.000 kr., men hvilket også er grund til dens begrænsede funktioner. Den har dog fortsat det smarte og effektive HEPA-filtersystem. De kan derudover samle 500 – 600 ml. støv op på deres tur rundt i dit hjem.