Terapi i Vejle: Tag hånd om dit mentale helbred

Terapi

Livet kan nogle gange gøre ondt – med en dygtig terapeut kan du få hjælp til at navigere i de svære tider

Livet skulle gerne bestå af en masse opture og positive oplevelser. Det er dog ikke til at komme udenom, at livet også indeholder nogle nedture. Nogle af dem er store, andre små, og en gang imellem er der nogle, der bliver ved med at volde problemer.

At opleve stress, depression, angst eller andre psykiske udfordringer er ikke noget at skamme sig over. Det er dog vigtigt, at du søger hjælp, når du kan mærke, at du ikke selv kan håndtere det.

Vælg en dygtig terapeut i Vejle, der kan hjælpe dig med netop dine udfordringer

Når det kommer til at finde den rigtige terapeut, er der nogle forskellige ting, som du skal tage højde for. Først og fremmest er det en god idé at finde en terapeut i dit nærområde, så du ikke skal transporter dig langt, når du skal have behandling. Bor du i Vejle, er det derfor også bedst, hvis du kan modtage terapi i Vejle. Det er også vigtigt at undersøge, hvilke problematikker og lidelser, som den pågældende terapeut behandler, samt hvilke behandlingsformer terapeuten tilbyder.

I Vejle ligger klinikken Semay, der drives af terapeuten Henriette Wanned. Hun har mange års erfaring med at behandle mennesker med stress, ungeproblemer, depression, angst mf. Hos Semay er tilgangen til samtaleterapi baseret på kognitivadfærdsterapi, mindfulness, positiv psykologi og compassion-fokuseret terapi.

Kognitiv terapi er en anerkendt behandlingsform, der hjælper mod mange forskellige psykiske lidelser og problematikker

Kognitiv terapi er en udbredt behandlingsform, der handler om at skabe sammenhæng mellem tanker, følelser, krop og adfærd. Når man oplever krisesituationer eller gennemgår hårde perioder i sit liv, er det hele kroppens system, der reagerer. Derfor er det interessant at dykke ned i, hvad der sker og hvorfor det sker, så du bliver bedre rustet til at håndtere det i fremtiden.

Hos Semay har de mange års erfaring med at arbejde med kognitiv terapi, og på hjemmesiden kan du blive klogere på dine muligheder for at starte et terapiforløb hos Semay.